Vandens tyrimų išvados

Vandens tyrimai buvo padaryti tada, kai jie buvo padaryti. Kadangi upelis labai užterštas, smalsu sužinoti, koks jo užterštumas ir kiek viršija normą. Teko samdyti profesionalius specialistus, kurie atvyko su visa reikiama įranga. Na ir tada prasidėjo, kas neturėjo prasidėti. Jie nustatė, kad šiame švariame vandenyje plinta vėžiai, vadinasi jis labai tyras ir apskritai ganėtinai švarus, neviršija net jokios normos.

Oro tyrimų išvados

Oro tyrimai buvo atlikti tuomet, kada jie buvo atlikti. Kadangi oras buvo labai užterštas dujomis ar kažkuo, smalsu būta išsiaiškinti, koks jo užterštumas bei kiek kartų jis viršija normą. Tam tikslui pasiekti buvo nusamdyti profesionalūs specialistai, kurie atvyko su visa reikiama oro užterštumo matavimo įranga. Na ir tada prasidėjo, kas turėjo prasidėti. Jie išsiaiškino, jog ore skraido paukščiai, vadinasi jis labai švarus ir tyras, apskritai, ten nėra jokio užterštumo.

Džiaugsmo tyrimų išvados

Džiaugsmo tyrimai užsakomi tuomet, kai žmogus arba labai linksmas, arba labai liūdnas. Kadangi žmogus buvo ganėtinai linksmas, buvo smalsu išsiaiškinti, kiek jo tas džiaugsmas viršija normą, jeigu tokia yra. Tam nustatyti buvo pakviesti profesionalūs specialistai su aparatūra, matuojančia džiaugsmo hormonus ir stebuklingas dalelytes. Ir ką gi – nepatikėsite. Tiriamo žmogaus džiaugsmas buvo toks didelis, kad 15 kartų viršijo leistiną ribą.

Šlapimo tyrimų išvados

Aną dieną į polikliniką buvo priduotas kažkokio žmogaus šlapimas, kurį iš karto imtasi tirti. Deja, nebuvo nustatyta jokių susirgimų, net koronaviruso. Visi puolė į neviltį ir paniką, nes bent jau koronavirusą reikia kažkaip nustatyti – juk kaip kitaip augs skaičiukai? Po ilgų analizių vis tik rado priekabę, prie kurios galimai galima būtų prisikabinti ir galimai įtarti galimą viruso grėsmę.

Kokie tik nori tyrimai

Tau gali būti atlikti kokie tik nori tyrimai, patikimi, mokslu grįsti. Jie nustatys viską taip tiksliai, kaip nenustatytų nė pats Dievas ar tavo motina. Pasikliauk, vaikeli, mokslu ir atsiduok jam visa širdimi – loginis protas visuomet nugalės moralę ar religiją.

Parašykite komentarą